Tjenester

Vi leverer forvaltnings- og rådgivningstjenester på høyt nivå.

Tjenester

Newsec Basale kjennetegnes i dag ved å kunne levere forvaltnings- og rådgivningstjenester på høyt nivå innen de respektive fagområder vi representerer.

Eiendomsforvaltning

Forvaltning av næringseiendom omfatter i prinsippet alle faser i en eiendoms livssyklus. Våre oppdragsgivere får tilgang til dyktige oppdragsledere og et tverrfaglig team med spisskompetanse innenfor eiendom.

Selskapsadministrasjon

Vi tilbyr administrasjon av eiendomsselskaper med overordnet strategisk og operativ ledelse av eiendomsselskaper. Erfaring, tilgang til tverrfaglig kompetanse, systemer, rutiner og ikke minst en total rapporteringspakke gjør oss til en interessant leverandør innen selskapsadministrasjon.

Rådgivning

Newsec Basale leverer rådgivningstjenester innen jus, megling, teknisk, økonomi og finans, herunder gjennomføring av due dilligence, transaksjon, utleiemegling mm. I tillegg leverer vi rådgivningstjenester innen eiendomsutvikling.

Salg/utleie

Newsec Basale har serviceinnstilte og kvalifiserte medarbeidere som gjennom mange år har forestått utleie av både kontoreiendommer, kombinasjonseiendommer, lagereiendommer og kjøpesentre. Våre medarbeidere kan blant annet tilby utleie av ledige lokaler, reforhandlinger, salg og verdivurderinger.
Oversikt over ledige lokaler finner du her. Dersom du er på utkikk etter ledige lokaler eller ønsker deg inn i en spesifikk eiendom, kan du registrere deg som interessent her.

Driftstjenester

I tillegg til at vi har gode rutiner og systemer for oppfølging av krevende næringsbygg, vektlegger vi god service til byggets leietakere.

Basalerapporten

Ledige lokaler

FINN.NO